Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Csobot Adél în concert la Câmpia Turzii

Unul din momentele care a atras atenţia dar a şi încălzit atmosfera în prima zi a evenimentului Zilele municipiului Câmpia Turzii a fost cel al prezenţei pe scenă a tinerei interprete Csobot Adél.

Născută pe 1994 la Câmpia Turzii dar cunoscând faima în muzică inclusiv prin participarea la X Factor în Ungaria, unde a obţinut locul trei, Csobot Adél i-a bucurat şi încântat pe cei prezenţi la concertul său de la Câmpia Turzii, moment de la care vă invităm să vedeţi câteva imagini.