Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

“Când s-a născut Domnul Sfânt” - concert de colinde la Câmpia Turzii

Un nou spectacol de colinde va avea loc la Câmpia Turzii - concertul de colinde “Când s-a născut Domnul Sfânt” - spectacol ajuns la a XXVII-a ediţie şi care are loc în sala de spectacole “Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii joi, 21 decembrie cu începere de la ora 17:30.

La evenimentul organizat de Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii vor fi prezente nu mai puţin de patru coruridin judeţele Cluj şi Sălaj.

Astfel, pentru publicul care are acces liber la spectacolul de la Câmpia Turzii vor interpreta colinde şi cântece de sezon Corul de cameră “Psalmodia Transylvanica” al Facultăţii de Teologie Ortodoxă Cluj-Napoca (dirijor pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu), Corul “Camerata Academică Porolissensis” al Centrului de Cultură şi Artă al judeţului Sălaj (dirijor prof. dr. Ioan Chezan), Corul “Armonia” al Casei de Cultură a Municipiului Turda (dirijor pr. Sebastian Zăhan) şi Corul “Astra” al Centrului Cultural Câmpia Turzii (dirijor prof. Rodica Trandafir).