Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Mihai Viteazul va fi comemorat din nou la monumentul de la Turda

Sâmbătă, 19 august 2017, marele voievod Mihai Viteazul va fi comemorat din nou, odată cu împlinirea a 416 ani de la uciderea mişelească a sa pe câmpia de la Turda.

Simbol al primei uniri a românilor, voievodul Mihai Viteazul va fi comemorat la monumentul de la Turda şi la mănăstirea Mihai Vodă prin mai multe momente.

Slujba de pomenire va începe la orele 9:00 în incinta mănăstirii, după care va urma depunerea de coroane la monumentul voievodului, urmată de o scenetă şi de parada militară.

Cei care doresc să participe la comemorare dar nu beneficiază de mijloace de transport, trebuie să ştie că la dispoziţia lor sunt puse autobuze care pornesc spre locul comemorării sâmbătă dimineaţa la orele 8:30 din două locaţii din Turda: din faţa Teatrului “Aureliu Manea” Turda şi de la biserica ortodoxă din cartierul Oprişani.