Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Genţiana Ganea vine la lansarea volumului de versuri "Veşnicia din cuvânt", autor Călin Pop | VIDEO

Poetul turdean Călin Pop se pregăteşte pentru lansarea unui nou volum de versuri, eveniment ce va avea loc luni, 27 iunie.

Apărut la editura "Ecou Transilvan", volumul "Veşnicia din cuvânt" este lansat cu sprijinul Primăriei municipiului Turda, a asociaţiei culturale "Rei Culturae Fautores", a cenaclului literar "Pagini literare" şi a editurii "Ecou Transilvan".

Evenimentul are loc, aşa cum spuneam, luni, 27 iunie 2016, cu începere de le orele 18.00 fiind găzduit în sala mare a Primăriei Turda.

Prezentarea volumului va fi făcută de profesor Dorina Arion, la eveiment fiind invitat şi actorul Petre Băcioiu.

De asemenea, invitat special al evenimentului este Genţiana Ganea (anunţată doar ca Genţiana - numele sub care este cunoscută ca artistă şi interpretă de muzică).

"Este o artistă cu care am colaborat şi i-am scris versurile pentru cea mai recentă melodie" spunea autorul proaspătului volum de versuri, Călin Pop, adăugând că artista va fi prezentă şi la lansarea de carte de pe 27 iunie, unde "o să cânte piesa respectivă".

Iată care este "piesa respectivă" - "Totu-i posibil" - adică melodia interpretată de genţiana şi ale cărei versuri sunt semnate Călin Pop.