Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Lansare de carte Ciprian Rigman

Profesorul turdean Ciprian Rigman se află în faţa unei noi lansări de carte pe care o semnează, volum care păşeşte, din nou, pe tărâmul credinţei: "Parohii, filii şi preoţi în episcopia greco-catolică de Gherla la mijlocul secolului al XIX-lea (1856-1868)".

Evenimentul are loc miercuri, 25 mai 2016, cu începere de la orele 17.00, în sala mare a Primăriei Turda.

Noul volum  semnat prof. dr. Ciprian Rigman va fi prezentat de cercetător ştiinţific I doctor Simion Retegan (Institutul de Istorie "George Bariţiu" din Cluj-Napoca), profesor universitar doctor Călin Felezeu (decan în cadrul Univeristăţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca) şi conferenţiar universitar doctor Valentin Orga (de la editura Argonaut).

De asemenea, la evenimentul de la Turda a mai fost anunţată şi prezenţa Preasfinţitului Florentin Crihălmeanu, Episcopul Diecezei Greco-Catolice de Cluj-Gherla.