Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

✝️Pe calea credinței, cu Părintele Constantin Necula și Paula Hriscu

✅Duminică, 31 martie 2024, ora 18:00, Parohia „Învierea Domnului” din Câmpia Turzii va găzdui un eveniment duhovnicesc de excepție: o conferință spirituală susținută de Părintele Constantin Necula, urmată de un spectacol de pricesne cu Paula Hriscu.

☦️Părintele Constantin Necula, cunoscut pentru profunzimea cuvintelor sale și harul duhovnicesc, va vorbi despre puterea credinței și despre rolul ei în viața omului modern.

Paula Hriscu, o interpretă talentată de muzică populară și pricesne, va încânta publicul cu vocea sa caldă și pricesnele sale pline de emoție.

Moderatorul conferinței va fi Adrian Soporan.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment special, menit să ne aducă mai aproape de spiritualitate și de valorile autentice!

Direcția Relații cu Comunitatea