Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Diana Sinteuan si Anca Kis - noile membre al Societatii Culturale Filarmonia Turda

Diverse
Tools
Typography

Rândurile filarmoniştilor turdeni s-au îmbogăţit cu două noi membre, pasionate de arta plastică. Anunţul a fost făcut vineri, 8 ianuarie, la vernisajul găzduit de Galeria Municipală de Artă Turda.

În alocuţiunea pe care a avut-o la vernisajul expoziţiei "Salonul de iarnă" găzduită de galeria de artă turdeană, introducerea făcută de artistul plastic Iosif Stegaru a fost simplă: "Societatea Culturală Filarmonia Turda este o societate deschisă la primiri de noi membri. Chiar azi avem două prezenţe noi în cadrul societăţii noastre".

"Dacă la intrare aţi observat acele panouri de grafică ale domnişoarei Diana Şinteuan - elevă la Liceul de Artă din Cluj-Napoca în clasa a X-a la clasa de grafică - şi în sala aceasta şi dincolo vedeţi lucrări ale doamnei profesoare Anca Kiş, absolventă a Şcolii Populare de Artă «Tudor Jarda» din Cluj-Napoca, secţia de pictură Turda", a completat artistul plastic turdean.
Despre grafica realizată de Diana Şinteuan şi despre mica artistă, Iosif Stegaru mai spunea: "Grafica Dianei Şinteuan ni se pare foarte interesantă şi promiţătoare, este o certă valoare a plasticii turdene şi o aşteptăm cu încredere în continuare".

În schimb, referiri la Anca Kiş a făcut mai mult Felicia Răcean, lucrările proaspetei membre în rândul filarmoniştilor fiind lucrări de pictură.

"Anca Kiş expune pentru prima dată în cadrul Filarmoniei, arată multă sensibilitate şi inspiraţie" spunea Felicia Răcean despre Anca Kiş, artistă ale cărei lucrări pot fi admirate, alături de lucrările celorlalţi expozanţi, pe simezele galeriei de artă turdene.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS