Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Fri, Jan
152 New Articles

Oferta MNIT Cluj pentru data de 1 decembrie 2015

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei oferă pblicului posibilitatea de vizitare gratuită a expoziţiei HARRY POTTER şi adevărata istorie a farmaciei, la Colecţia de Istorie a Farmaciei, Piaţa Unirii nr. 28, a cărei vernisaj reamintim că este sâmbătă, 28 noiembrie, ora 11.00.

Invităm clujenii să nu piardă aceste ocazii ţinând cont că expoziţia poate fi ultimul eveniment organizat în acest spaţiu aflat în pericol de evacuare. Ne puteţi sprijini în încercarea noastră de a salva Colecţia de Istorie a Farmaciei semnând petiţia online la http://www.petitieonline.net/petitie/31014138/semneaza sau puteţi intra gratuit în muzeu pentru a o semna!

Programul de vizitare pentru ziua de 1 Decembrie se va desfăşura în intervalul orar 10.00 - 16.00, iar accesul va fi gratuit.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS