Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Festivalul „Teatru pe Drumul Sarii” la a patra editie

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Teatrul „Aureliu Manea”, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Turda, organizează a patra ediție a Festivalului de Teatru și Arte Performative „Teatru pe Drumul Sării”, între 12-18 octombrie 2015, la Turda.

Ca și la precedentele ediții, programul festivalului cuprinde spectacole pentru publicul adult și spectacole pentru copii, ateliere de actorie și întâlniri cu personalități culturale.

Cele trei spectacole selectate sunt Titanic vals de T. Mușatescu, de la Teatrul Odeon și Păi... despre ce vorbim noi aici, domnule...?, dramatizare de Cătălin Ștefănescu după Moromeții, de la Teatrul Act – ambele în regia lui Alexandru Dabija, precum și recentul musical al Teatrului „Regina Maria” din Oradea – Omul din La Mancha, regizat de György Korcsmaros, un virtuoz al acestui stil teatral.

Surpriza acestei ediții a festivalului turdean este întâlnirea neconvențională cu poetul Mircea Dinescu, Despre poezie, iubire și vin – un recital-dialog cu spectatorii, în maniera originală și sclipitoare a scriitorului.

Actrița Oana Pocan va susține un Atelier de improvizație dedicat copiilor , iar actorul Ionuț Caras, de la Naționalul clujean, un atelier intitulat Prin mine – în mină, destinat actorilor profesioniști sau studenților la actorie și derulat în Salina Turda. Spectacolele pentru copii sunt prezentate de teatrele din Alba Iulia și Turda.

Narcisa Pintea
managerul Teatrului „Aureliu Manea”

Claudiu Groza
teatrolog

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS