Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

A venit VARAAA ! #JunioriVara!

Diverse
Tools
Typography

Valea Arieșului, cunoscută pentru peisajele sale pitorești și biodiversitatea bogată, devine scena unor experiențe unice în natură. Peste 1000 de specii de plante și animale își găsesc adăpost în rezervațiile naturale de pe Valea Arieșului, oferind vizitatorilor ocazia de a descoperi comori ascunse și povești nespuse.

JuniorRanger.RO invită copiii și tinerii să exploreze frumusețile naturale ale Văii Arieșului, printr-o serie de activități educative.

Luna Iunie a fost marcată de Aventura Junior Ranger, o serie de activități tematice la care au participat elevi de la Școala Andrei Șaguna Turda (14-16 iunie) și Școala Teodor Murășanu Turda (21-23 Iunie).

Vino si tu și descoperă #potecitematice, pe Valea Arieșului … și trăiește cele mai faine aventuri în natură, prin activități precum Junior Ranger Camp, Foto Safari Junior, Aventura Junior Ranger, Detectivii naturii, Lectura peisajului și alte excursii și drumeții captivante. Aceste activități sunt concepute pentru a stimula curiozitatea și respectul față de natură, oferind totodată oportunități de învățare și distracție.

Descarcă:

Ce fel de activități vom face ?

… sau alte activități faine, prin alte locuri faine de la noi – Descoperă Valea Arieșului 

Activitățile în natură sunt importante pentru copii deoarece le oferă oportunitatea de a experimenta și de a învăța în mediul natural.

  • Organizarea activităților în grupuri mici poate ajuta la încurajarea interacțiunilor sociale pozitive între copii și la îmbunătățirea abilităților lor de comunicare și colaborare.
  • Utilizarea unui caiet de activitate dedicat poate menține interesul copiilor pe tot parcursul activității și poate ajuta la orientarea lor către diferitele aspecte ale activităților propuse.
  • Utilizarea instrumentelor adecvate de observare și cunoaștere, cum ar fi lupa, binoclurile, microscopul, busola și hărțile, pot face activitățile mai interesante pentru copii și poate încuraja explorarea mediului înconjurător în detaliu.

Activități desfășurate în cadrul programului JuniorRanger.RO, coordonat de Fundația de Ecologie și Turism Potaissa și finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România, în cadrul în cadrul componentei Arii protejate a programului Spații Verzi. Informațiile prezentate exprimă exclusiv opinia autorilor, iar Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România nu pot fi făcuţi în nici un fel răspunzători.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS