Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

22
Wed, May
87 New Articles

Junior Ranger Hub - resurse utile pentru activităţi educative în natură

Diverse
Tools
Typography

JuniorRanger.RO este o platformă interactivă, dedicată promovării activităților educative pentru cunoașterea naturii, precum și a inițiativelor pentru protecția și conservarea biodiversității.

În cadrul programului Junior Ranger, in ultimii 20 de ani am organizat numeroase activități educative pentru cunoașterea naturii, am amenajat mai multe poteci tematice și am realizat diferite broșuri, publicații și alte materiale educative, utile pentru organizarea de activități educative în natură.

”Am observat că în ultima perioadă a crescut interesul pentru activități în natură, inclusiv pe potecile tematice de pe Valea Arieșului, iar din partea vizitatorilor (părinți, educatori, turiști, etc) am avut numeroase solicitări pentru materiale educative și informații pentru organizarea de activități educative cât mai interesante. Din acest motiv am realizat o secțiune dedicată - www.juniorranger.ro/hub, în cadrul website-ului JuniorRanger.RO, prin care urmărim să facilităm accesul cât mai ușor și intuitiv la publicații și resurse utile pentru desfășurarea de activități educative pentru cunoașterea și protecția naturii” (Alin ROȘCA, coordonator proiect)

Mai multe informaţii AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS