Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Să nu uităm! Ultima săptămână de patinaj la Turda

Diverse
Tools
Typography

Încă de pe 29 ianuarie administraţia turdeană posta, pe pagina de facebook a instituţiei, că încă mai este liber la patinaj până pe data de 7 februarie 2021, inclusiv. Acelaşi anunţ menţiona şi necesitatea respectării regulilor impuse de pandemie.

Iată invitaţia administraţiei la distracţie pe gheaţă:

Dragi iubitori ai patinajului,
Până pe data de 07 februarie (inclusiv), de la mic la mare, vă puteți încă crea amintiri frumoase la patinoarul din parcul mare. Aveți nevoie doar de multă voie bună, o pereche de patine, un prieten de nădejde, iar distracția este garantată, chiar și pentru cei care nu au patinat niciodată!
P.S: Să nu uitați de masca de protecție, zâmbetul se vede oricum după ochii veseli, așa că suntem în continuare responsabili și purtăm masca. Facem acest lucru pentru ca la anul să ne putem crea și mai multe amintiri pe gheață, într-un număr mult mai mare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS