Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

VIDEO | What's UP cere ajutor la „Petrecerea Burlacilor"

Muzică
Tools
Typography

What's UP este la „Petrecerea Burlacilor", un party desprins parca din filmele de la Hollywood. Pe o plaja pustie, cu flashback-uri si „amintiri" in ghiozdan, What's UP cauta ajutor in cel mai nou clip al sau regizat de Iulian Moga.

"Traieste-ti prezentul curat, fantomele trecutului te vor urmari toata viata", este mesajul pe care artistul doreste sa-l transmita. Piesa „Petrecerea Burlacilor" este compusa si produsa de What's UP, Roland Kiss, Serban Cazan, Florin Boka si Juno in studiourile HaHaHa Production si se va regasi pe primul album al artistului, „Povestea inimii". Single-ul marcheaza un nou inceput in cariera artistului impreuna cu HaHaHa Production, alaturi de care Whatzy pregateste noi surprize si colaborari.

De-a lungul timpului, What's UP a cucerit topurile cu hituri precum „Bine", „Taxi" si „La tine", care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Anul trecut a fost pentru What's UP unul plin de lansari: "Ora 2″, "Hana", lansata de Ziua Indragostitilor, apoi "Iarta-ma, mama", urmat de "Doare" si "Cu tine pe mine". Anul acesta, de ziua sa, What's UP a lansat alaturi de JO „CuBANii", o piesa manifest despre puterea banilor si indiferenta pe care oamenii o au fata de lucrurile cu adevarat importante.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS