Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jan
75 New Articles

VIDEO | Cezar Stratan şi Eva Maria lansează „Altă dată"

Muzică
Typography

Pavel Stratan si Radu Sirbu, doi dintre cei mai talentati artisti de peste Prut, isi unesc fortele pentru o colaborare unica. Cu performante inedite, zeci de premii, recorduri si experienta muzicala de aproape 20 de ani, cei doi tatici au compus pentru Cezar, mezinul familiei Stratan, si Eva Maria, fiica lui Radu si Sianna Sirbu, piesa „Alta data".

O poveste de dragoste de oameni mari, dar traita de copii, piesa „Alta data" este insotita de un videoclip regizat de Roman Burlaca in care Cezar, in varsta de 10 ani, joaca rolul unui gangster, iar Eva Maria, in varsta de 6 ani, joaca rolul unei printesei inabordabile.

In noiembrie 2017, Cezar a lansat alaturi de Cleopatra piesa si videoclipul „Mami", o poveste cu un mesaj emotionant. In varsta de 10 ani, Cezar merge pe urmele tatalui sau, iar de la 4 ani canta alaturi de el.

Eva Maria si-a facut debutul la "Aici eu sunt vedeta" unde interviul ei a adunat peste un milion de vizualizari pe YouTube. Desi este proaspat absolventa de gradinita, Eva Maria este pasionata de vlog si are deja un canal de YouTube.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS