Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Jan
75 New Articles

VIDEO | Oare ce Dubii are Tranda? Vedem în noul videoclip

Muzică
Typography

La scurt timp dupa ce a lansat albumul „NORD", Tranda ne prezinta acum videoclipul piesei „Dubii", primul single extras de pe cel de-al patrulea material discografic al artistului.

„Am primit multe mesaje ca ar fi blana sa fac un clip la piesa asta si aparent s-a dus cel mai bine de pe albumul NORD. Am vorbit cu Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care de altfel lucrez din 2011, am facut un script, s-a gasit o data libera si suntem foarte multumiti de felul in care a iesit. Le multumesc enorm tuturor celor implicati in proiectul asta si celor care ma sustin in continuare! Sper sa va placa si ne auzim pe NORD!", declara TRANDA.

Dupa cum declara mai sus, Tranda a filmat alaturi de regizorul Ionut Trandafir, pe parcursul unei zile, in Constanta, orasul sau natal.

„Nord" este al patrulea material de studio semnat Tranda, după „Evoluţia" şi Constangeles Vol 1 şi Vol 2. Pe album se regăsesc 13 track-uri, dintre care single-urile extrase până acum şi anume, „Picioarele inainte", „Club Nostalgia", „Oh Baby" şi „Dubii".

Ascultă / Descarcă: https://tranda.lnk.to/NORDPR

Peste 16 ani de muzică, artistul sinonim cu termenul „Constangeles", ce a dat şi titlurile a două albume, a lansat de-a lungul timpului piese ca „In Drum Spre Bani", „La lume din nou", „Daca cerul", „Pe zona", „Bulevard", „Febra" şi a colaborat cu artişti ca Grasu XXL, Smiley, Criss Blaziny, Zhao, Nane, Cabron, Deliric, Sore, Spike etc.


Tracklisting:

 1. 5:09 AM
 2. Şi îngerii trec prin iad (feat. MefX)
 3. Diferit (feat. Spike & Deliric)
 4. T.N. în casă
 5. Club Nostalgia (feat. Delia Rus)
 6. Oh Baby (feat. Angeles)
 7. CXDILLXC
 8. Dubii
 9. Iubire de sine (feat. Paul Iorga)
 10. Căcatu' (interludiu)
 11. Picioarele înainte
 12. Nu am somn (feat. Psihotrop)
 13. Bomba / La răsărit II (feat. Angeles)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS