Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | VOLTAJ lansează „Las tot", o piesă fun pentru o vară întreagă

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce a adus marea si a cantat pe o barca in parcarea unui business center din Bucuresti, Voltaj lanseaza „Las tot", un indemn la relaxare, distractie si vacanta. Single-ul se regaseste pe viitorul album al trupei, „Ca la 20 de ani", ce urmeaza sa fie lansat in cadrul unui concert la Sala Palatului, pe 27 noiembrie.

„Las tot" este o colaborare intre VOLTAJ si Metropolitan Records, studioul in care piesa a fost produsa si inregistrata, iar videoclipul, filmat pe strazile din Capitala, este regizat de Silviu Mindroc.

„«Las tot» este o piesa despre fiorul vacantei care te cuprinde odata cu venirea verii, despre fuga la mare din orasul in care te simti incorsetat, despre dragoste si libertate. La filmarea videoclipului ne-am distrat maxim si e una dintre cele mai traznite filmari pe care am facut-o vreodata. Ne-am plimbat cu o barca prin Bucurestiul aglomerat si, in plus, am dat si un mini-concert intre niste cladiri de birouri, provocandu-i pe cei care erau la munca sa lase tot si sa cante cu noi. Ne-au spus ulterior ca a fost pentru ei o surpriza foarte frumoasa si ca s-au simtit ca in vacanta pentru cateva zeci de minute. Acelasi sentiment speram sa-l traiasca fiecare om care asculta melodia, sa lase tot si sa ne vedem la mare", declara Calin Goia, solistul trupei.

In 2016, Voltaj a lansat albumul "X", material ce contine 10 piese, printre care "Din toata inima", "De la capat", "Kori Gent", "Nana" (alaturi de Ruby), "A XII-A", "Anotimpuri", "X". Hituri precum "Pic, pic", 'Da vina pe Voltaj", "Si ce", "Meci de box", "Mi-e dor de" au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru "Cred ca-s HIP", apoi a lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati, cursanti ai scolilor de muzica Voltaj Academy, single-ul si clipul "Dincolo de stele". Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru "Nu doar de ziua mea", o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca. In noiembrie 2018, a lansat "Amprente", iar de 1 decembrie, „100 de ani", o melodie ale carei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS