Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Sore şi Seredinschi aruncă cu "Praf de stele" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Sore si Sere arunca cu "Praf de stele", un nou single care imprastie magie, produs in studiourile HaHaHa Production si lansat impreuna cu MediaPro Music si Cat Music.

"Am scris *Praf de stele* pentru ca imi doresc ca tot ceea ce traiesc sa nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilarie, cand ma prefaceam ca fac magie, aruncand cu bucatele de hartie... asa vazusem in filme. De aici a pornit inspiratia: sa inghet timpul, sentimentele si trairile printr-o piesa magica", dezvaluie Sore.
"Piesa *Praf de stele* are un concept inedit, creat de Sore, ma bucur mult ca am participat. Lucrurile s-au intamplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obisnuita la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat intr-o sesiune cu Sore. Serban Cazan, producatorul piesei, mi-a aratat instrumentalul, mi s-a parut foarte cool si de acolo... magie", adauga Seredinschi.          
Sore spune ca ii place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi si alegerea colegului ei de la HaHaHa Production ca partener pentru aceasta piesa noua i s-a parut una fireasca: "Cred ca este un artist valoros din noul val si ma bucur sa fiu prima lui partenera de duet".
Conceptul clipulului ii apartine lui Sore, iar regia este semnata de Isabela Szanto: "Cu aceasta piesa deschid usa spre o altfel de Sore. Pentru mine, libertatea in exprimarea artistica este cea mai importanta. Welcome to my magic land!", adauga artista.
Sore a lansat hituri ca "Inima", "Different", "Dor sa-ti fie dor", "Cand vremea e rea", "Dintr-o mie de femei", "Saruta-ma si taci", cu primele locuri in topurile muzicale si milioane de vizualizari pe YouTube. Si anul trecut, Sore a fost prezenta cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul "Ce mai vrei?", ulterior i-a dat o super replica lui Smiley prin piesa "Stiu de unde vii la ora asta", unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesa manifest „Ultima lacrima", dar si piesa „Bumba.
Mai multe informatii despre Sore gasiti pe: 
https://www.facebook.com/Soreofficial/ 
https://www.instagram.com/soreonline/?hl=ro  sau Youtube https://www.youtube.com/channel/UC3dDmBjYW2xy_jJwpWEmxBQ.
Fost concurent la Vocea Romaniei, acum artist la HaHaHa Production, Seredinschi este una dintre cele mai apreciate voci noi din muzica romaneasca.Drumul lui in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima piesa, Piesa mea de dor.Aceasta are aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a auzit pe radiourile din intreaga tara.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS