Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Zdob şi Zdub lansează single-ul “Omul liliac” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Te simți singur/singură în jungla urbană? / Dansează! / N-ai prieten/prietenă? / Dansează! / Ti-ai păstrat sufletul de copil și îți plac desenele animate chiar si la maturitate? / Dansează!… Căci Zdob și Zdub revine cu un videoclip nou nouţ - OMUL-LILIAC! Şi tu poţi să fii Omul-Liliac!

Zdob și Zdub: „Piesa Omul-Liliac a fost compusă de Zdubi în timpul vacanței creative din munții Oituz (jud. Covasna). Ideea piesei a venit, ca de obicei, din viața reală. La Oituz, Zdubii au făcut cunoștință cu un om care și-a făcut o casă în inima munţilor pentru a duce un mod de viață retras de agitaţia urbană. Recent a fost părăsit de prietena sa şi unica fiinţă vie care îi ține companie este un liliac, care s-a cuibărit în casa omului. Având un stil de viață ascet, departe, în vârful muntelui, prototipul personajului Omul-Liliac nu pierde bucuria vieții, optimismul și speranța de a-și regăsi dragostea. Dar, până atunci, deviza sa ramâne: - Dansează indiferent ce s-ar întâmpla! -. Dansul e cea mai bună terapie, fie zi, fie noapte. Atât melodia, cât și textul noului nostru single au o doză puternică de umor. Umorul a fost mereu o parte indispensabilă a creației noastre. Noi vrem să dansăm! Vă chemăm și pe voi la dansul Liliacului".
Videoclipul a fost filmat de Electric Sheep Film și desenat de echipa Mokastudio, Kiev (Ucraina), regizor fiind Yuriy Motrych. Compozitorul piesei este Mihai Gâncu (chitară / bas ZsZ), iar versurile au fost scrise de Andrei Copoț.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS