Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Mr Jurjak lansează #ImnulMinerilor | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Toamna aduce un nou „fruct" muzical de la Jurjak. Imnul minerilor, una dintre piesele incluse pe urmatorul material discografic al artistului, se lanseaza astazi, cu doar patru zile inainte de concertul de lansare al albumului.

„Blues Berry" este al doilea album lansat de catre Jurjak, dupa „Lemon Blues". Materialul contine 11 track-uri, printre care este inclus si anteriorul single, „Vantul".

Muzica este semnata de catre George Petrosel (Jurjak). La fel ca in cazul anterioarelor proiecte, Jurjak este si cel care a stat in spatele videoclipului, fiind responsabil de concept, regie si montaj.

Muzician, regizor si licentiat in dreptul proprietatii intelectuale, Jurjak a lansat pana in prezent piese ca „Soapte", „Timp de iubit", „Bucuresti", iar la inceputul anului 2018 a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila, care a fost desemnat "Cel mai bun documentar".

Tracklist Blues Berry:
1. Viitor Apropiat 
2. Vântul 
3. Nicio sansa feat. Bucharest Jazz Orchestra 
4. Printre Cuvinte 
5. Spune Pe Nume 
6. Lupul 
7. Imnul Minerilor 
8. In Gol 
9. Doua Povesti 
10. Micul Betiv 
11. Singur Pe Drum 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS