Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Maria Andria lansează single-ul şi videoclipul "Love in Dubai" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Maria Andria lanseaza primul single & videoclip din cariera - Love in Dubai.

"Imi doream de multa vreme un cantec despre dragoste, soare si Dubai. Eu si echipa mea speram sa se numere printre hiturile din aceasta vara. Deja am inceput promovarea piesei in cluburile din Grecia si Cipru. Eu gandesc foarte pozitiv si sunt absolut convinsa ca se va auzi pe radiourile din toata Europa", declara Maria Andria.

Tanara artista, originara din Grecia, a filmat videoclipul in Cipru, iar regizorul este Evgenios Zosimov, cel care a colaborat la mai multe proiecte cu Helena Paparizou.

"Ma bucur nespus ca pot lansa aceasta piesa si in Romania, prin intermediul Cat Music. Romania este pentru mine o tara plina de producatori si artisti talentati si am auzit foarte multe piese, de-a lungul timpului, pe radiourile si in cluburile din Grecia si Cipru", adauga artista.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS