Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tasha lansează single-ul şi videoclipul "Vii şi pleci" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Tasha lanseaza primul single cu versuri in limba romana - "Vii si pleci", cu un videoclip simplu, de stare.

O balada british-pop, inspirata din cel mai frumos sentiment - iubirea, "Vii si pleci" este prima piesa a tinerei artiste compusa in studioul Akcent Music, de catre Adrian Sina, DJ Ackym, Andrei Vitan si Anca Cojocaru. Videoclipul este regizat de catre The Brothers M.

Tasha a debut in 2010 cu single-ul "I Am Free", lansat in colaborare cu Andre Rizo. De atunci si pana acum, a lansat si alte piese cu versuri in limba engleza, a participat in cadrul concursului Eurovision Romania 2012 si a colaborat cu Mister Z pentru hitul "If You Feel Love", cu care cei doi au cucerit topurile muzicale in 2013.

Mai mult, in 2015, Tasha s-a alaturat trupei "Seven Eleven", alaturi de care sustine numeroase concerte si este implicata in alte proiecte muzicale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS