Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

VIDEO | Jargon și Thrace lansează „Buze"

Muzică
Tools
Typography

Jargon colaborează cu Thrace, producatorul din spatele unor hituri  internaționale precum „Lost in Istanbul" & „Violin Song" și lansează „Buze", un single cu multă atitudine şi cu un videoclip pasional. Compusă de către cei doi artiști, piesa „Buze" este o poveste plină de sex appeal, despre atracție și fantezii și este însoțită de un videoclip, regizat chiar de Thrace și montat de către Cyutz, ce completează prin imagini senzuale mood-ul single-ului.

„În urmă cu două luni am primit de la Thrace instrumentalul care m-a dus

într-o direcție pe care mi-o doream de multă vreme și am început imediat să scriu. Piesa «Buze» a luat naștere datorită unei domnișoare alături de care am trăit «filmul» acesta. E o joacă între el și ea, în care el încearcă să o facă să se vadă prin ochii lui, ea fiind ceea ce își dorește el. Împreună cu Cristian și Cyutz am filmat clipul în câteva ore. Cam așa e vibe-ul în familia Thrap Music, apare o scânteie, ne punem toți la masă și creăm un foc de artificii de neuitat", declară Jargon.

„«Buze» este un single la care am început să lucrez pentru a experimenta, iar după ce am făcut instrumentalul, m-am simțit foarte inspirat și am găsit ideea de refren. Dupa acel moment, totul a mers de la sine. Cred că piesa i se potrivește foarte bine lui Jargon și mă bucur că am lucrat-o împreună, mai ales că vocea lui se îmbină perfect cu vibe-ul piesei", povestește Thrace.

Thrace (Cristian Tarcea) este un artist, compozitor și producător român de succes, care de-a lungul timpului a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), „Am dat tot" (3 Sud Est), „Duminica" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) și „Vida Linda" (Sasha Lopez & Ale Blake). În 2016, acesta a început proiectul Monoir și a lansat  „The Violin Song", ce a adunat peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube și s-a bucurat de un succes răsunător la nivel internațional. A urmat apoi „Lost in Istanbul" (Brianna), hit ce a ocupat locul unu în topul difuzărilor la radio în România, „My Time" (alături de Dara), „Tsunami" (alături de Brianna) și multe altele.

Artist Thrap Music, Jargon a colaborat de-a lungul timpului cu artiști hip hop precum Puya și Nico. Până în prezent, a lansat piese precum „Refuz", „Inimă și suflet", „Muza mea", „Anii" și „Hustler".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS