Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

10
Sat, Apr
273 New Articles

VIDEO | Alex Bittman lanseaza un nou single, "Curious" feat. Hype

Muzică
Typography

Alex Bittman lanseaza al doilea single, "Curious", alaturi de Hype, si continua seria de lansari de pe EP-ul "Los Tapes".

Piesa este un mix indraznet intre muzica electronica cu care Alex s-a facut cunoscut in prima faza si ritmuri urbane pe care acesta le-a abordat in ultima perioada. In acelasi timp, piesa imbina doua limbi, aceasta fiind in romana, dar refrenul este in engleza.

Din doua in doua saptamani, Alex Bittman lanseaza cate o piesa de pe materialul fresh, care va aparea in varianta completa la inceputul lunii iunie. In total, pe EP-ul "Los Tapes" vor fi 5 piese care abordeaza diferite zone ale muzicii electronice si urbane.

Muzica si productia ii apartin integral lui Alex Bittman, pentru text artistul a lucrat cu Hype, iar vizualul este realizat de Eurosadboy.

Pe Alex Bittman l-am cunoscut initial sub numele de Sybro. Nume sub care a lansat numeroase piese, dar si EP-uri. Apoi, Alex Bittman a facut parte din proiectul Alex & Tugay si Tugay & Alex, alaturi de Tugay si au lansat impreuna albumul "Nu ma judeca frate – Nu ma uita frate 3". In toate materialele lansate pana acum, artistul abordeaza intr-un mod matur si neconventional sound-uri ale muzicii electronice si trap, un stil ce a luat mare amploare la nivel international.

Insa, Alex Bittman a prins gustul productiei muzicale si s-a facut cunoscut in lumea muzicala, jucandu-se cu beat-uri si remixand piese ale multor artisti cunoscuti.

Asculta/Descarca piesa #Curious: https://AlexBittman.lnk.to/Curious

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS