Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Viki Gabor lanseaza single-ul "Getaway"

Muzică
Tools
Typography

Viki Gabor, castigatorea concursului Eurovision Junior din 2019, lanseaza un nou single energic, cu good vibes - "Getaway". Tanara artista se bucura de succes pe platformele de streaming, adunand peste 65 de milioane de ascultari la piesele lansate pana in prezent.

Piesa "Getaway" este compusa de catre Fridolin Walcher (compozitorul unor piese precum "Lush Life" de la Zara Larsson si "Takeaway" de la The Chainsmokers), Marli Hardwood (Kygo - Stole The Show), Amber Van day si DJ Katch.

Asculta / Descarca piesa: https://umusic.lnk.to/Getaway

Viki Gabor a declarat ca "Getaway este o melodie speciala. Din momentul in care am ascultat-o, am simtit ca trebuie sa o auda toata lumea! Legat de videoclip, a fost o intreaga aventura, de la zborul catre Los Angeles, pana la camera in care a cantat Beyonce. Visurile mele au devenit realitate, este exact videoclipul pe care mi-am imaginat sa il lansez."

Videoclipul oficial a fost filmat in insoritul Los Angeles, in locatia in care au filmat si Lady Gaga cu Beyonce videoclipul piesei "Telephone" - Four Aces Movie Ranch.

Atat melodia, cat si videoclipul, ne transmit un mesaj simplu si universal valabil - "Niciodata nu este prea tarziu, sau prea devreme, sa-ti indeplinesti visurile!".

Videoclipul este regizat de catre Dawid Krepski, care a colaborat in trecut cu Netflix sau Drew Barrymore, iar coregrafia este realizata de catre Alek Palinski, dansator care a colaborat cu Celine Dion, Jessie J sau Dita von Teese.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS