Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

Noul proiect al Asociației Activ Pentru Tine aduce teatrul de păpuși în comuna Ceanu Mare

Cultură
Tools
Typography

În perioada 20 mai – 31 mai 2024, în comuna Ceanu Mare, județul Cluj, se va desfășura proiectul „APT de teatru în rural”, organizat de Asociația Activ Pentru Tine și finanțat de Consiliul Județean Cluj. Acest proiect inovator are scopul de a introduce copiii din mediul rural în lumea fascinantă a teatrului de păpuși și de a stimula dezvoltarea lor intelectuală, afectivă și creativă.

Proiectul include două spectacole de teatru de păpuși, unul cu cei 150 de elevi de la Școala Generală Ceanu Mare, cu două reprezentații pentru grupuri diferite de elevi, și unul pentru copiii de la Școala Generală din Iacobeni (grădiniță și clasele I-IV) și pentru cei de la Școala Generală din satul Boldut (grădiniță și clasele I-IV).

Spectacolele, susținute de păpușari profesioniști, sunt special adaptate pentru a fi înțelese și apreciate de copiii de vârste mici. Este pentru prima dată când acești copii au ocazia să participe la un astfel de spectacol în școala lor, ceea ce face ca evenimentul să fie unul deosebit de important pentru comunitate. Atelierele interactive oferă copiilor posibilitatea de a explora artele într-un mod captivant, încurajând participarea activă și stimulându-le imaginația.

În parteneriat cu actori profesioniști și cadre didactice, proiectul își propune să sprijine implicarea comunității și să asigure un proces de învățare integrat și coerent. La finalul fiecărei întâlniri, copiii vor primi câte o recompensă dulce.

„APT de teatru în rural” reprezintă o oportunitate unică de a aduce arta mai aproape de copiii din mediul rural, oferindu-le ocazia de a-și dezvolta creativitatea și de a învăța prin intermediul teatrului de păpuși.

Despre Activ Pentru Tine:

Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat peste 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 60 de copii.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:

Facebook @ActivPentruTine

Instagram @ActivPentruTine

www.activpentrutine.ro 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS