Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Fri, Jul
84 New Articles

Cristian Matei: "O poveste despre transformarea unui teren neamenajat într-un spațiu cultural dedicat istoriei și culturii”

Cultură
Tools
Typography

În cadrul proiectului “Extinderea casei rurale și înființarea secției etnografice a Muzeului de Istorie Turda”, a fost construită, dotată și echipată o clădire modernă și un pavilion, care începând din acest an va funcționa ca secție Etnografică a Muzeului de Istorie.

Clădirea în suprafață de 309,83 mp a fost dotată cu mobilier de exterior și interior pentru a putea susține diverse evenimente, workshop-uri, expoziții și atelierele de creație artistică și artizanală.

În plus, s-a construit o platformă ca și bază pentru un proiect inedit, o șură istorică reconstituită, adusă de pe Valea Arieșului, în care se vor putea organiza spectacole și ateliere în aer liber.

De asemenea,  au fost amenajate căi de acces, facilități de parcare, spații verzi, stație de încărcare electrică, barieră de acces, sistem de supraveghere video, panouri fotovoltaice instalate pe acoperiș, precum și cale de acces pentru persoanele cu handicap.

Continuăm investițiile în infrastructura culturală a orașului nostru, concentrându-ne și pe atragerea unui număr cât mai mare de turiști!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS