Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Festivalul Naţional de Teatru al Adolescenţilor, pregătit pentru Ediţia a VI-a

Cultură
Tools
Typography

Tinerii sunt așteptați vineri 7 aprilie, începând cu orele 16.30 la Fabrica de Teatru Turda, la cea dea VI-a ediție a Festivalului Național de Teatru al Adolescenților. Programul întregului festival este disponibil pe pagina teatrului www.tnamt.ro și pe facebook Festivalul Național de Teatru al Adolescenților.

Cu siguranță iubitorii de teatru vor avea posibilitatea să vadă tineri frumoși și talentați. Intrarea este liberă pentru adolescenți, în limita locurilor disponibile!

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS