Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Mar
121 New Articles

TNAMT la un click distanță

Cultură
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda a lansat propria sa aplicație mobilă, unde iubitorii de teatru au acces, cu un singur click, în lumea teatrului din Turda.

Aplicația oficială TNAMT - Teatrul Național Aureliu Manea din Turda, oferă publicului său informații despre programul de spectacole al teatrului, despre echipă, prețul biletelor, evenimentele speciale și festivalurile marca TNAMT precum și despre proiectele dezvoltate de către teatrul turdean.

De asemenea, utilizatorii au oportunitatea de a-și crea gratuit un cont pentru a fi la curent, prin intermediul notificărilor, cu evenimentele viitoare și vor putea să salveze în calendar spectacolele la care vor dori să participe.

Sunteți curioși cum funcționează aplicația TNAMT? Descărcați aplicația gratuit și descoperiți magia spectacolelor!

Aplicația este disponibilă  în App Store și Google Play.

Nu uitați, programul complet al lunii ianuarie și detaliile fiecărui spectacol, le găsiți pe site-ul oficial TNAMT: https://www.tnamt.ro/. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS