Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Mar
121 New Articles

Un decembrie de poveste la Fabrica de Teatru din Turda

Cultură
Tools
Typography

Teatrul Național Aureliu Manea Turda vine în întâmpinarea publicului cu o paletă generoasă de spectacole, potrivite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

De la montări ale unor texte de comedie (Pe o bancă), la spectacole pentru copii (Ursul păcălit de vulpe... din nou!), (Houcus Pocus), spectacole invitate (Disneilend) și multe alte surprize. Tot în luna decembrie va avea loc ediția a II-a a Festivalului Poveștilor de Iarnă, cu multe surpize colorate și frumoase pentru întreaga familie.

Pe lângă evenimentele programate la sediu, Naționalul Turdean va face deplasări la Sibiu și Târgu Jiu.

Spectacolele pe care nu trebuie sa le ratezi în această lună la Fabrica de Teatru sunt:

Program decembrie

  • SÂ: 03.12, ora 19.00, PE O BANCĂ, de Alexandr Ghelman, regia Muriel Manea, #comedie neagră - locație – Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • DU: 04.12, ORA 11.00, URSUL PĂCĂLIT DE VULPE...DIN NOU! – un text de Bianca Trifan, regia Luana Hagiu, scenografia Valentin Oncu, Sound design: Alexandru Condurat, #spectacol pentru copii - locație – Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • SÂ: 10.12, ora 19.00, DISNEILEND, text Dan Boldea, Diana Aldea, regia Diana Aldea, scenografia Diana Aldea, muzica Paul Tonca #spectacol invitat Centrul de creație MAIDAN Cluj-Napoca, (recomandat celor cu vârsta peste 16 ani) - locație - Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • DU: 11.12, ora 11.00, HOCUS POCUS, #spectacol invitat Magic Puppet Cluj-Napoca – locație Fabrica de teatru (fosta Fabrică de bere)
  • 14.12.2022-18.12.2022 FESTIVALUL POVEȘTILOR DE IARNĂ ed. a II-a.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS