Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Citim împreună de Ziua Națională a Lecturii

Cultură
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda și Liceul de Informatică ”Tiberiu popoviciu” Cluj-Napoca organizează în perioada 8-15 Februarie 2022 o campanie de promovarea lecturii în rândul populației din județul Cluj.

Prin proiectul ”Citim împeună de Ziua Naţională a Lecturii” dorim să cultivăm dragostea pentru lectură. De asemenea, dorim să marcăm prima ediţie a Zilei Naţionale a Lecturii stabilită prin Legea nr. 21 din 2022 al cărui Motto este “Citim împreună”.

În perioada 8-15 Februarie 2022 organizatorii invită toți cetățenii din județul Cluj să posteze pe pagina lor un clip în care citesc o poezie sau un fragment de text (orice text, în orice limbă) și să eticheteze Biblioteca Municipală ”T Murășanu” Turda sau să distribuie postarea pe pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda.

Pentru a marca Ziua Națională a Lecturii Biblioteca Municipală "Teodor Murăşanu" Turda va realiza şi o Carte poștală omagială de colecție: ”Lectura la Turda” cu fotografia realizată de Ingrid Papai care a obținut Marele Premiu la Concursul fotografic LECTURA ÎN ZECI DE IPOSTAZE din 2021.

Dana Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS