Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Spectacole în premieră la Festivalul Internațional de Teatru Turda

Cultură
Tools
Typography

FITT 2021, evenimentul pe care toți iubitorii de teatru și artă l-au așteptat timp de un an, se va desfășura în perioada 25 iunie - 4 iulie și va aduce la Turda 10 zile pline de spectacole, concerte, expoziții și proiecții de film.

Evenimentele celei de-a 5-a ediții se vor desfășura indoor, outdoor și online. În acest an vom avea mai multe spectacole în premieră, atât ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, cât și ale teatrelor invitate.

O parte din programul FITT 2021 a fost deja anunțat, iar printre spectacolele în premieră ale teatrelor invitate se numără PiSiCi 2”, spectacolul concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, producție pusă la cale de trupa Fără Zahăr. De asemenea, Teatrul de Nord Satu Mare aduce la Turda spectacolul „Bacantele” - regia Dragoș Alexandru Mușoiu, care se va juca în aer liber.

Premierele TNAMT sunt: „O noapte furtunoasă”, de I.L Caragiale, regia Andrei Mihalache, „Anatomia unui cuplu deschis”, regia Luana Hagiu, „Van Dan - 10 ani de sânge murdar”, one-man show cu Vali V. Popescu, regia Dragoș Călin și „Teatru sau…?”, one-woman show cu Doina Șoproni, regia Jakab Muriel Manea.

Pentru a fi la curent cu programul FITT 2021, vă invităm să accesați următoarele link-uri:

Vă aștepăm cu drag la FITT 2021!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS