Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

CARNAVAL ONLINE organizat de  Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Cultură
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 24-28 Iunie 2021 un Carnaval online dedicat Zilei Internaționale a copilului. Concursul se adresează tuturor copiilor din județul Cluj cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Părinții, bunicii sau cadrele didactice care doresc să înscrie copiii sau nepoții la concurs trebuie să posteze pe pagina lor de Facebook fotografia cu copilul costumat, să scrie numele, clasa și școala, și să distribuie postarea în mesaj privat Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda.

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a bibliotecii Sâmbătă, 29 Mai 2021. Festivitatea de premiere va avea loc la 1 Iunie a.c. de la ora 10, pe terasa Restaurantului Agora din Turda.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS