Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Wed, Sep
225 New Articles
 

„Noi nu!” în transmisie live, un real succes

Artă
Typography

Sâmbătă seara pentru prima dată în istoria teatrului turdean, s-a transmis live pe facebook spectacolul „Noi Nu!” de Andreea Radu, regia Laura Moldovan. Transmisia a fost realizată în colaborare cu echipa Turda TV, acestă premieră bucurându-se de un real succes. Provocarea a înregistrat, un numar constant de 180 de telespectatori în timp real, aproape 8000 de vizualizări (vizitatori unici) și multe aprecieri și comentarii venite din partea video-spectatorilor.

Tot în acest weekend, duminică dimineața la teatru a avut loc în circuit închis avanpremiera spectacolului pentru copii „Hansel și Gretel” adaptare după Frații Grimm, regia Muriel Jakab Manea. Premiera „Hansel și Gretel” a fost amânată datorită suspendării temporare a spectacolelor instituției iar biletele achiziíonate la „Hansel și Gretel”, vor rămâne valabile pentru premiera spectacolului care va fi programată când situația ne va permite.

Biroul de presă

Vezi video şi discuţiile cu actorii de după spectacol cu un simplu CLICK AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS