Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Wed, May
183 New Articles

La Teatrul “Aureliu Manea” weekend-ul începe cu veselie

Artă
Typography

Cei mai veseli și dornici de distracție dintre spectatori sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Aureliu Manea.

Sâmbătă 26 octombrie de la ora 19.00 comedia nemuritoare “Take, Ianke și Cadîr“ regia Ovidiu Cosac, piesa cu iz interbelic devenită clasică, despre toleranță, prietenie și dragoste.

Duminică 27 octombrie de la ora 11.00 cei mici și cei mari pregătiți costumele și maștile, pentru că avem “Halloween pentru copii”, un spectacol ceva de speriat cu celebrul magician Marian Râlea. Cel mai original costum va fi premiat!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS