Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Îngrijitorul” pe scena teatrului “Aureliu Manea”

Artă
Tools
Typography

Teatrul “Aureliu Manea” propune iubitorilor de teatru un nou spectacol - “Îngrijitorul” - un spectacol de Harold Pinter, cu regia şi scenografia semnate de Andreea Nagy şi din a cărui distribuţie fac parte actorii Miky PAICU, Călin Mihail ROAJDĂ, Valentin ONCU.

ÎNGRIJITORUL propune o incursiune în lumea lui Aston, Mick și Davies, trei vieți care se află într-un punct de cotitură al vieții lor: căutarea unei identități, a unei stabilități în ceea ce privește mersul vieții lor. Doi frați și un om despre care nu se stie nimic concret, ajung să își împartă visele, nemulțumirile, traumele, în speranța că poate vor găsi răspunsul pentru propria lor identitate. Dar care va fi răspunsul?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS