Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Propunerea TAMT Turda: “Gelozie, mon amour”

Artă
Tools
Typography

Teatrul “Aureliu Manea” Turda vine cu o nouă propunere în faţa iubitorilor de teatru: “Gelozie, mon amour”, un spectacol de Tudor Popescu, în regia lui Radu Botar şi a cărui scenografie poartă semnătura lui Dan Felecan, asistent de regie fiind actorul Valentin Oncu.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Cornel MIRON, Raluca EREMEI-BÎRZA, Maria SALCĂ, Ioan Alexandru SAVU şi Ginuc CRIȘAN.

”Încercăm să facem un spectacol simplu, cinstit, deloc contorsionat, curat, direct, în lumină, spre a dărui spectatorului zâmbetul neforţat, sincer, din inimă, printr-un haz de necaz, ironie şi autoironie, prin sinceritatea şi claritatea vorbei, prin subînţelesul subtil al tăcerii. Dacă se va şi izbucni într-un hohot de râs, din când în când, dincolo de surâs, cu atât mai bine. Înseamnă că încă totul mai are un rost şi o voie bună în viaţa asta. Nimic mai mult.”   Radu Botar, regizor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS