Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Duminica, la Teatrul “Aureliu Manea”: spectacole de la orele 11:00 și 13:00

Artă
Tools
Typography

După cum v-am obișnuit, în fiecare duminică, începând cu ora 11:00, Teatrul Aureliu Manea prezintă un spectacol pentru copii producție proprie sau invitat. În urma mai multor solicitări legate de posibila schimbare a orei de spectacol am hotărât ca în lunile ianuarie și februarie să punem în scenă, în ziua de duminică, două spectacole pentru copii atât de la ora 11:00 cât și de la ora 13:00.

“Pentru că au fost solicitări din partea părinților, am decis pentru ianuarie-februarie punerea în programul de duminică a încă unui spectacol. Astfel și cei care merg la biserică sau se trezesc mai târziu, să aibă posibilitatea de a ne trece pragul. La finalul celor două luni vom stabili ora de desfășurare a spectacolelor de duminică ” a declarat Cătălin Grigoraș, managerul Teatrului Aureliu Manea.

Vă prezentăm mai jos un program al spectacolelor de duminică  pentru luna ianuarie:

  • 20.01 - DU
    • ora 11:00 - IVAN TURBINCĂ,  după Ion Creangă, regia Daniel Vulcu - Sala Mare #spectacol pentru copii
    • ora 13:00 - IEDUL CU TREI CAPRE, un spectacol interactiv de Cătălin Grigoraș - Sala Studio #spectacol pentru copii
  • 27.01 - DU
    • ora 11:00 - SCUFIȚA ROȘIE un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș - Sala mare #spectacol pentru copii
    • ora 13:00 - DEGEȚICA de H. C. Andersen,  regia Horațiu Apan – Sala Studio #spectacol pentru copii
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS