Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Premierele se țin lanț la teatru turdean

Artă
Tools
Typography

După cum am promis încep surprizele la Teatru Aureliu Manea Turda. O săptămână plină de evenimente atât la sediu, cât și în deplasare.

În această săptămână avem program artistic și joia, respectiv 27 septembrie, ora 19.00, vă deschidem porțile pentru că se rejoacă spectacolul „În căutarea sensului pierdut” de Ion Băieșu, în regia lui Muriel Manea-Jakab. De multe ori ne întrebăm care e logica, sensul sau adevărul ascuns al unor fapte sau evenimente. Descoperim uneori cauza sau similitudinea cu altele la fel. Încercăm întrebări, dar rareori primim răspunsuri care să ne convingă sau, mai degrabă, să ne convină. Așa încât, ne instalăm confortabil în propria noastră părere refuzând sensul și adevărul real al întâmplărilor. “În căutarea sensului pierdut”, totul se petrece aici ca într-un carusel grotesc și comic al vieții noastre în fond. Găsim un amuzament de mare tristețe, dar și o pledoarie pentru morala individuală și moralitate publică. Acest spectacol se joacă vineri, 28 septembrie ora 19.00 la Cisnădie.

Tot vineri, la Cisnădie va fi prezentat spectacolul „Scufița roșie” unde cei mici sunt așteptați în lumea poveștilor cu lupul cel viclean, dar prietenos cu copiii cuminți.  Un alt spectacol în deplasare va fi la Sibiu, unde iubitorii de teatru ai orașului pot vedea spectacolul „Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” în regia Antonelei Cornici, sâmbătă de la ora 19.00.

Sâmbătă, 29 septembrie de la ora 19.00, vă invităm la premiera spectacolului „Despre sexul femeii – un câmp de luptă în războiul din Bosnia” de Matei Vișniec, tot în regia lui Muriel Manea-Jakab, iar scenografia este realizată de Eliza Labancz. Din distribuție fac parte actrițele Bianca Holobuț și Irina Bodea-Radu. „Spectacolul e o metaforă, o transpunere a omului, nu doar a femeii și cheia e renașterea și speranța în forța renașterii, căci fără acestea nu ar exista bucuria de a face teatru” a declarat regizorul  Muriel Manea.

Să nu uităm și de cei mici, aceștia sunt așteptați duminică, la ora 11.00, la teatru pentru a viziona spectacolul ”Degețica”.  Am pregătit și abonamentele de familie pentru aceste spectacole – matineu: 2 persoane la 5 spectacole cu 50 lei, 3 persoane la 5 spectacole cu 80 lei și 4 persoane la 5 spectacole cu 100 lei.

Programul integral al lunii septembrie și octombrie se găsește atât pe site-ul teatrului www.teatrulaureliumaneaturda.ro cât și pe pagina de facebook. Biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală sau pe www.tomtix.ro.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS