Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Concurs de fotografie organizat de Biblioteca "Teodor Murăşanu" Turda

Artă
Tools
Typography

- comunicat -
Cu ocazia Săptămânii Naţionale a Bibliotecilor Publice din România (18-24 aprilie), Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu" Turda organizează concursul şi expoziţia de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze", ediţia a VII-a.

Vă invităm să participaţi cu una sau mai multe fotografii format A4, listate pe hârtie fotografică, care surprind o ipostază de lectură (citire, răsfoire, alegere/cumpărare de carte). Actul de lectură poate fi în orice mediu: într-o locuinţă, în biblioteca şcolii, în biblioteca publică, în natură, în autobuz, în librărie, pe stradă etc. Lucrările trebuie să fie originale, nu copiate/prelucrate de pe site-uri din reţeaua internet.

Concursul se adresează elevilor de gimnaziu şi tinerilor liceeni.

Fotografiile participante la concurs se vor depune împreună cu datele personale ale autorilor: nume, prenume, clasa, şcoala/ liceul, la sediul central al bibliotecii, Str. Republicii nr. 52, până în data de 15 aprilie 2016. Pe verso-ul fotografiei participanţii sunt rugaţi să îşi exprime una sau două idei personale legate de lectură.

Participanţii trebuie să fie utilizatori ai bibliotecii. Cei care nu sunt utilizatori se pot înscrie gratuit cu această ocazie, în funcţie de vârstă, la sediul oricărei secţii a bibliotecii: secţia pentru adulţi situată pe str. Republicii nr. 52, secţia pentru copii de pe str. George Coşbuc nr. 2, filiala Oprişani situată pe str. Tineretului nr. 6.

Cele mai reuşite fotografii vor fi premiate cu cărţi, se vor expune în holul sediului central şi vor fi postate pe pagina de facebook a bibliotecii. Lista premianţilor împreună cu opiniile lor despre lectură va fi postată pe pagina web a bibliotecii, la rubrica anunţuri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS