Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Jul
82 New Articles

FITT 2024 - Spectacole Sold Out

Artă
Tools
Typography

În 2024 la FITTpeste100 de evenimente programate în cele 10 zile de festival. au apărut și primele spectacole sold-out:  Îmblânzirea scorpiei, regizat de Anca Sigartău, și Genul Acuzativ, o producție a Teatrului Regina Maria Oradea, în regia lui Mimi Brănescu, sunt deja sold out.

Spectacole memorabile vă așteaptă începând de azi la Fabrica de Teatru, Teatrul de Vară, Piața Tricolorului,Cafeneaua Teatrului, unde vor avea loc în fiecare seară concerte, evenimente muzicale, lansări de album și recitaluri, cu ritmuri și stiluri muzicale potrivite pentru toate gusturile.  

Întregul program, precum și bilete la spectacole, pot fi accesate pe www.fitturda.ro și pe https://eventbook.ro/festival/fitt.

Vă așteptăm să petrecem ore excepționale în compania artiștilor care vor urca pe scena turdeană!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS