Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Expoziția de desene SĂPTĂMÂNI CU ÎNGERI în Catedrala Ortodoxă Turda

Artă
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda și Protopopiatul Ortodox Turda organizează în perioada 10-28 Aprilie 2023 expoziția de desene ”SĂPTĂMÂNI CU ÎNGERI”.

Evenimentul face parte din seria de activități cuprinse în Parteneriatul ”Civism, educație și implicare” pe care biblioteca turdeană și instituția școlară turdeană l-au încheiat în acest an școlar și se înscrie în seria de manifestări dedicate sărbătorilor Pascale și Săptămânii Naționale a Bibliotecilor Publice.

Din numeroasele lucrări primite la bibliotecă, au fost selectate pentru a fi expuse 72 de lucrări în acuarele, creioane colorate și grafit realizate de elevi de la Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda.

Daniela Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0745.64.66.64

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS