Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Turdeanul Theodor Romilă, din nou semi-finalist!

Artă
Tools
Typography

Artistul turdean Theodor Romilă este, din nou, semi-finalist. De data aceasta este vorba de cea de-a XVI-a ediţie a concursului ARC Salon, Theodor Romilă participând la categoria Desen.

Reuşita a fost anunţată chiar de artistul turdean pe reţeaua de socializare facebook, postare care a primit multe felicitări şi încurajări adresate extrem de talentatului Theodor Romilă.

Sunt foarte fericit să vă anunț că am fost selectat în semi-finalele concursului internațional ARC Salon, ediția a XVI-a, la categoria Desen, cu lucrarea pe care o ştiți deja, "Jock". Este cel mai renumit concurs de artă realistă din lume. Anul acesta s-au înscris mai mult de 5.400 de lucrări realizate de artişti din 75 de țări din toată lumea, din care au fost selectate pentru semi-finale ''doar'' 2.152. Finaliştii vor fi anunțați în data de 1 Noiembrie 2022. Mă simt cu adevărat onorat!
Mult succes tuturor semi-finaliştilor şi prietenilor mei din străinătate! M-am bucurat să le văd numele pe listă!

La rândul nostru, îi urăm mult succes şi aşteptăm ca următoarea etapă (anunţarea finaliştilor) să vină cu veşti bune pentru micul (la scară planetară) oraş Turda, căruia Theodor Romilă îi aduce, iată, această onoare!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS