Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Expoziție personală de desene ANOTIMPURILE IRINUCĂI semnată de Ana Irina Moldovan la Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Artă
Tools
Typography

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 15-31 Decembrie 2021  expoziția personală semnată de Ana Irina Moldovan intitulată ANOTIMPURILE IRINUCĂI.

Ana Irina Moldovan împlinește 8 ani și 6 luni în 22 Decembrie a.c.. Își trage rădăcinile din Turda, bunicii din partea mamei și mama sa, fiind turdeni. Deși este elevă în clasa a II-a la Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Cluj-Napoca, Irina este foarte activă la evenimentele culturale din Turda, și nu numai. Suntem siguri că unii dintre Dumneavoastră ați văzut-o, fie recitând poezie, fie cântând, în cadrul ”Serilor de suflet” organizate lunar la Turda. De asemenea, prietenii bibliotecii își amintesc participarea sa la expoziția județeană de pictură SĂRBĂTOAREA IEI ROMÂNEȘTI organizată de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda în perioada 24- 30 Iunie 2021.

Cei care o cunosc pot să vă spună că Irina este un suflet sensibil, o umanistă iubitoare de frumos care încearcă să transmită emoția sa prin ceea ce face, inclusiv prin desen. Are ca pasiuni pianul și baletul, dar este talentată și la recitări și pictură, unde reușește să surprindă foarte bine caracterele personajelor pe care le are drept model.

Miercuri, 15 Decembrie, vom organiza un foarte scurt vernisaj, respectând prevederile legislative în vigoare privind pandemia de COVID-19, pentru a marca o premieră pentru biblioteca turdeană, fiind pentru prima dată când la Galeria de artă a instituției organizăm o expoziție personală a unui copil. Vernisajul are loc de la ora 11 pe pietonala din fața vitrinei și pe holul bibliotecii, unde vor fi expuse lucrările Irinei.

Expoziția va putea fi vizitată zilnic până în 31 Decembrie 2021, de Luni până Vineri, între orele 7.30 și 17.45 (Sâmbăta și Duminica instituția fiind închisă). Intrarea este gratuită.

Daniela Deac
Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda
Tel: 0264.31.38.37, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS