Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

Galerie digitală cu lucrările cursanţilor de la Şcoala de Fotografie

Artă
Tools
Typography

Școala de fotografie este un proiect organizat de Potaissa Art, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care a oferit șansa a 20 de tineri liceeni din zona Arieș să-și dezvolte abilități în domeniul fotografiei folosindu-se de acces gratuit la un studio mobil de fotografie ce beneficiază  de lumini profesionale și cameră foto. Pe lângă dezvoltarea profesională, proiectul a oferit șansa de exprimare personală într-o formă artistică a tinerilor beneficiari în proiect.

Deși expoziția fizică a celor 20 de lucrări ale tinerilor se apropie de final, organizatorii proiectului au gândit o variantă interactivă și care să rămână mult timp de acum pentru a putea fi admirată de cei care nu au reușit să ajungă fizic, în centrul orașului.

Galeria fizică în cadrul căreia 20 de tineri și-au exprimat creativitatea într-un mod artistic, poate să fie acum vizionată într-un mod interactiv accesând următorul link: www.galerie.potaissaart.ro

Tinerii au investit timp și efort în a-și dezvolta un set de abilități de bază, care pentru cei mai mulți dintre ei poate să însemne începutul unei frumoase cariere în domeniul fotografiei sau cel puțin, începutul unei noi pasiuni.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre proiect sunt așteptate să pună mai multe întrebări la următoarea adresă de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS