Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

La început de primăvara sărbătorim doamnele și domnișoarele la TNAMT

Artă
Tools
Typography

Sărbătorim doamnele și domnișoarele oferindu-le experiența unor spectacole menite să le facă serile mai frumoase și să le aducă zâmbetul pe buze.  Timp de 5 zile, în perioada 4-8.03.2021, vom organiza câte un eveniment în fiecare seară, de la ora 19:00.

Am ales spectacole îndrăgite de către doamne și nu numai, iar în colaborare cu Casa de Cultură Turda, am pregătit concertul îndrăgitului cântăreț Gabriel Cotabiță, „Noapte Albastră”.

Acestea sunt spectacolele la care vă așteptăm:

Joi, 4.03, ora 19:00 ➡ „Electra” - one-woman show cu Alexandra Dușa, regia Alexandru Teodorescu

Vineri, 5.03, ora 19:00 ➡ „Noapte Albastră” - concert Gabriel Cotabiță - eveniment organizat în colaborare cu Casa de Cultură Turda

Accesul la spectacol se face în baza invitațiilor care se pot obține de la Casa de Cultură Turda - tel. 0264311980

Sâmbătă, 6.03, ora 19:00 ➡„Ultima haltă în Paradis”, regia Andrei Mihalache

Duminică, 7.03, ora 11:00 ➡„Hansel și Gretel” - spectacol pentru copii, regia Jakab Muriel Manea

Duminică, 7.03, ora 19:00 ➡ „O cameră” - one-woman show cu Grațiela Bădescu, regia Luana Hagiu

Luni, 8.03, ora 19:00 ➡ „Despre sexul femeii - un câmp de luptă în războiul din Bosnia” , regia Jakab Muriel Manea

Pentru a vizualiza programul complet și detaliile fiecărui spectacol, vă rugăm să accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda sau site-ul oficial TNAMT: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/. Pentru rezervări puteți suna la nr. de tel. 0264311952. Bilete online:

https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

Vă așteptăm cu drag la teatru!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS