Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Programul lunii februarie la Teatrul Național Aureliu Manea Turda

Artă
Tools
Typography

Am încheiat cu succes prima luna din an, iar luna februarie vine și ea încărcată cu o mulțime de evenimente pentru iubitorii de teatru, muzică și poezie.

Vom avea în total un număr de 18 spectacole în acestă lună,  14 pentru adulți și 4 pentru copii.  Se vor rejuca spectacole îndrăgite, precum „Conu` Leonida față cu reacțiunea”, „Orchestra Titanic”, „Despre dragoste, teatru și alte catastrofe”, „Take, Ianke și Cadîr”, și „Impro-Șou”. De asemenea, pregătim trei spectacole în premieră: în data de 13.02, ora 19.00 – ELECTRA – one-woman show cu Alexandra Dușa, regia Alexandru Teodorescu, în data de 18.02, ora 19.00 – ORACOL – one-woman show concept Grațiela Bădescu, iar în data de  27.02, ora 19.00 – Tutun și praf de pușcă - regia Filip Odangiu.

Cei mici sunt așteptați de către personajele preferate în fiecare duminică de la ora 11:00. În această lună îi vom revedea pe „Motanul Încălțat”, „Iedul cu trei capre”, „Frumoasa și Bestia”, iar la finalul lunii vom afla că „Prietenul la nevoie de cunoaște”.

În colaborare cu Casa de Cultură Turda, vom găzdui două evenimente. Un Concert Cameral al Filarmonicii de Stat Transilvania, în data de 9.02, ora 19.00 și un spectacol de tradiții românești organizat cu ocazia sărbătorii Dragobetelor. ”Despre Dragobete cu băieți și fete”  va avea loc în 24.02, de la ora 19.00.

Pentru a vizualiza programul complet și detaliile fiecărui spectacol, vă rugăm să accesați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/teatruturda sau site-ul oficial TNAMT: https://teatrulaureliumaneaturda.ro/. Pentru rezervări puteți suna la nr. de tel. 0264 311 952. Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS