Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Octombrie vine plin de evenimente la TNAMT!

Artă
Tools
Typography

Deși vremea mohorâtă din ultimele zile nu ne îndeamnă să ieșim din casă, Teatrul Național Aureliu Manea Turda a pregătit pentru luna octombrie o serie de evenimente menite să ne încălzească sufletele și să ne scoată din rutina zilnică. Spectacole de comedie, dramă, premiere mult așteptate, concerte, proiecții de film, recitaluri de poezie, evenimente alese pentru ca publicul turdean să se bucure de artă chiar și în aceste vremuri pline de nesiguranță.

Începem luna cu comedia „Gelozie mon amour”, în regia lui Radu Botar, care va avea loc joi, 1 octombrie, de la ora 19.00. „Dacă se va și izbucni într-un hohot de râs, din când în când, dincolo de surâs, cu atât mai bine. Înseamnă că totul mai are un rost și o voie bună în viața asta. Nimic mai mult.” – ne-a mărturisit Radu Botar, proaspăt câștigător al premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Gala Premiilor UCIN, pentru rolul din filmul „Cardinalul”.

„Mofturi”, comedie după îndrăgitul dramaturg I.L. Caragiale, în regia lui Andrei Mihalache, va avea premiera sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00. Din distribuție fac parte Vali V. Popescu, Cornel Miron, Anca Markos, Ioan Alexandru Savu, Valentin Oncu, Călin Mihail Roajdă, Miky Paicu, Alexandru Condurat, Raluca Eremei-Bîrză/Amalia Popa și Ingrid Neacșu. Toți iubitorii comediei clasice sunt invitați la acest spectacol mult așteptat!

Încheiem primul weekend din lună cu „Mica sirenă”, spectacol pentru copii, care va fi duminică, de la ora 11.00. Seara de la ora 19.00 vom urmări proiecția filmului „Între chin și amin” (2019), la care va participa regizorul Toma Enache și actorul în rol principal, Vali V. Popescu.

În perioada 9-18 octombrie, sărbătorim cu mare fast aniversarea a 72 de ani de la înființarea Teatrului nostru drag, printr-o serie de evenimente zilnice, care vor însenina până și cele mai întunecate zile. Programul evenimentelor va fi disponibil în curând.

Detalii despre restul evenimentelor, precum și programul aniversar le puteți găsi pe site-ul: www.teatrulaureliumanea.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/teatruturda, la tel. 0264 311 952, precum și la sediul nostru de pe str. Republicii, nr. 52.

Vă așteptăm cu drag la Teatru!

Programul complet al lunii octombrie, AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS