Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Rezultatele concursului de pictură “Oraşul meu”

Premiul publicului - Ana Iarina Bucur

Artă
Tools
Typography

În perioada 4-11 Mai 2020 grupul de iniţiativă adunat în jurul proiectului  #TurdaMergeMaiDeparte (Ioana Curelariu, Dana Deac, Camelia Mic şi Sebastian Luca) a organizat Concursul online de pictură având tema «ORAŞUL MEU» adresat elevilor turdeni.

Fiecare participant a putut concura cu maxim 3 picturi postate în evenimentul de Facebook “Oraşul meu. Concurs de pictură. TurdaMergeMaiDeparte”. La concurs s-au înscris 6 lucrări.

Juriul concursului a fost format din binecunoscutul artist plastic Cornel Vana - Preşedintele juriului, şi Dana Deac. Câştigătorii concursului sunt următorii:

  • PREMIUL I a fost câştigat de Orbok Petra cu lucrarea TURDA ÎNCULORI;
  • PREMIUL II - Bucur Ana Iarina cu lucrarea TURDA, PRIN PARBRIZULMAŞINII;
  • PREMIUL III - Irimia Delia cu lucrarea TURDA, ORAŞUL MEUFRUMOS!

În urma numărării like-urilor la închiderea concursului PREMIUL PUBLICULUI revine Anei Iarina Bucur cu 121 de aprecieri.

„Ne bucurăm să anunţăm câştigătorii concursului online de pictură cu tema ORAŞUL MEU organizat de echipa #TurdaMergeMaiDeparte. Ne pare rău că nu au fost mai mulţi concurenţi, dar, după cum s-a putut vedea, lucrările participante sunt frumoase şi chiar merită să stea cândva într-o expoziţie. O frumoasă surpriză a constituit-o numărul mare de aprecieri pentru premiul publicului, 121! Felicit organizatorii, participanţii şi câştigătorii!” - Cornel Vana, Preşedintele juriului.

Organizatorii mulţumesc tuturor participanţilor. După trecerea oricărui pericol legat de COVID-19, la o dată care va fi anunţată ulterior, din timp, vom organiza o Festivitate unde vor fi decernate diplomele şi premiile câştigătorilor.

Informaţii suplimentare:
Dana Deac Tel: 0745.64.66.64

PREMIUL I

 

PREMIUL II

 

PREMIUL III

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS