Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Festivalul de Teatru al Adolescenților - Ediția a III-a, online, cu participare națională

Artă
Tools
Typography

În perioada 12-14 iunie 2020 va avea loc cea de-a treia ediție a Festivalului de Teatru al Adolescenților, de data aceasta online.

Dacă ai inclinații artistice și te visezi pe marile scene, trimite-ne  pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 07.06.2020, un filmulet (între minim 1 minut și maxim 30 de minute) în care tu singur sau împreună cu prietenii tăi ne prezentați un moment teatral (dramă, monodramă, nuvelă, schiță, poezie, povestire etc.). Atenție la distanțarea socială!

Un juriu format din actori va urmării filmulețele voastre iar cele mai bune vor intra în competiția pentru trofeul de anul acesta al festivalului.

Informații suplimentare pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro sau la numărul de telefon 0264/311952.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS