Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

„La grădină” - Grădini urbane de legume pentru turdeni

Hobby
Tools
Typography

Parte din Centrul Comunitar Fabrica de Timp Liber”, situat în incinta fostei fabrici de bere din Turda, proiectul La Grădină” încearcă să contribuie la crearea unei atmosfere de implicare în comunitate, incluziune socială, promovând legumele cultivate în comunitate, cu resurse comune - în cazul de față, terenul.

Prin acest program, Fundația Rațiu pentru Democrație și Fabrica de Timp Liber încurajează alimentația sănătoasă, cu legume crescute natural din soiuri specifice Transilvaniei.

Şase parcele, cu suprafeţe de 5 m x 1,5 m fiecare, de pe terenul din spatele berăriei, sunt puse la dispoziţie celor interesaţi să le lucreze. Beneficiarii vor putea să cultive legume aici, pentru uz personal sau pentru a le comercializa.

Cetățenii care doresc să cultive o astfel de grădină vor primi gratuit răsaduri, semințe, unelte și sfaturi din partea promotorilor proiectului și vor dispune după bunul plac de recolta obținută.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau 0728 989 087 (Florin)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS